Låt mina vänner få stanna!

Jag tror att gud är god. Jag har nu en uppmaning till er läsare där ute. Snälla be för ungdomarna i filmen nedan. Det behövs nu mer än nånsin. Dom ska utvisas till Nigeria. Ni får veta mer om deras berättelse i filmen. Hur Migrationsverket kan vara så hjärtlösa kan jag inte förstå. Man kan ju fråga sig om det överhuvudtaget är människor som jobbar där. I alla fall med tanke på det här. Dom är mina vänner. Dom är skötsamma och helt underbara personer med stora och varma hjärtan.
 
Just nu måste vi som är runtomkring dessa ungdomar komma på något för att beslutet ska ändras. Deras framtid finns här, och inte i Nigeria.
 
Vi som människor är i vissa situationer väldigt små. I detta fallet är vi verkligen små. Men om vi tillsammans hjälps åt att be om detta, vet man aldrig vad gud kan göra. Jag hoppas verkligen att gud är god även i detta fallet.
 
Om du känner någon som kan hjälpa dom, så vore det snällt om de kunde få hjälp. Annars kan man alltid be för detta. Sprid det vidare så mycket som det bara går.
 
Låt mina vänner få stanna!
 
Videoklipp | |
Upp